Gölbaşı Pimapen Tamiri

Gölbaşı ilçesinde kapı ve pencere tamiri konusunda uzmanlaşmış bir firma arayışında iseniz şuan doğru adrestesiniz. Ekibimiz Gölbaşında pimapen kapı pencere , pencere mekanizması, kilit değişimi, menteşe değişimi ve kulp değişimi gibi profesyonellik gerektiren işleri en uygun fiyat seçenekleri ile tamir etmektedir. Ayrıca tüm Gölbaşı halkı için fiyatlarımızda %15 indirim bulunmaktadır.

Bölbaşı pimapen kapı pencere tamiri servisi ve ücretleri

Gölbaşı Pimapen Tamiri Servisi ve Fiyatları

Pimapen kapı kilitli kaldı, pimapen pencere açılmıyor gibi arızalar mevcutsa hemen bizler ile irtibat kurabilirsiniz. Tamir ekibimiz aynı gün içinde konumunuza gelecek ve gerekli tamirleri yaparak en iyi şekilde teslim edecektir. Pimapen kapı pencere kilit tamiri gibi uzmanlık gerektiren konularda her zaman yanınızdayız. Servis fiyatlarımız oldukça uygun ve garantilidir. Pimapen tamiri gibi işlerde her zaman işçilik ve malzeme garantisi veren yerler ile çalışmanız oldukça önemli bir konudur.

Gölbaşı Pimapen fitil değişimi210- 450 TL arası
Gölbaşı Pimapen Kapı ve Kol Tamiri410-680 TL arası
Gölbaşı Pimapen kilit tamiri280-520 TLarası
Gölbaşı Pimapen Tamiri Fiyatları 2023

Gölbaşı Pimapen Tamiri İşi Ne Kadar Sürer?

Kapı ve pencerede ki arıza durumuna bağlı olarak bu süre 30 dakika ile 90 dakika arasında değişmektedir. Kırık pimapen tamiri uzun sürerken menteşe ayarı veya kulp değişimi gibi işler çok daha kısa sürede yapılmaktadır. Telefonda bu gibi detayları hemen öğrenmek mümkündür.

Pimapen Kapı Pencere Tamiri Firması

Her zaman garanti sunan bir firma arayışındaysanız, işinde uygun fiyatlar sunan ve ayrıca uzman ekibe sahip bir pimapen firması arıyorsanız şuan doğru yerdesiniz. İletişim kısmından veya bu konu altında ki numaralar ile irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz. Gölbaşı servisimiz gün içerisinde harekete geçip tamir işlemlerini yapmaktadır.

Etimesgut Pimapen Tamiri

Ülkemizde eski ahşap kapı ve pencereleri artık yerlerini PVC pimapen sistemlere bırakmıştır. Pimapen sistemleri hem daha güvenli hem de fiyat bakımından eski pencereler ile hemen hemen aynıdır. Ses geçirmeyen özellikle olan pimapen sistemlerinde kullanılan conta ve fitiller sayesinde bu sistemler çok daha kullanışlı hale gelmektedir. Etimesgut pimapen tamiri servisimiz hem bakım onarım konusunda hem de montaj konusunda kullanıcılarına en iyi hizmeti sunar.

Etimesgut Pimapen Tamiri Servisi Fiyatları 2023

Etimesgut pimapen tamiri servisimiz kapı ve pencereler ile ilgili birçok tamir ve bakım hizmeti sunmaktadır. Etimesgut pimapen tamiri fiyatları konusunda sizlere tam net fiyat sunamasak da ortalama fiyatları altta listeledik. En güncel fiyat için pimapen servisimizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Etimesgut Pimapen pencere fitil değişimi150 – 250₺
Pimapen pencere kulp değişimi450 – 590₺
Pimapen fitil değişimi fiyatı300 – 490₺
Etimesgut Cam tamiri fiyatı300 – 600₺
Etimesgut Sürgülü kapı fiyatı300 – 600₺
Etimesgut Pimapen kilit tamiri ve değişimi200 – 320₺
2023 Etimesgut Pimapen Kapı Pencere Tamiri Fiyatları

Pimapen Tamiri Nasıl Yapılır?

Etimesgut Kapı Pencere Pimapen Tamiri Servisi ve Fiyatları

Etimesgut pimapen tamir servisimiz arızalı pimapeni öncelikle inceler ve sorunları tespit eder. Bir pimapen kapı veya penceredeki arızalar genellikle fitil conta hasarları, kulp hasarı veya menteşe sorunlarıdır. Bunların tespiti yapıldıktan sonra gerekli değişim veya tamir işlemi yapılır. Bu işlem ustamız tarafından en garantili ve kullanışlı şekilde yapılır. Tarafımızca yapılan tamir işleri çok uzun ömürlü olmaktadır.

Etimesgut Pimapen Tamiri Ne Kadar Sürer?

Etiemsgut ilçesinde pimapen tamiri işleri genellikle 30 dakika ile 2 saat arası sürebilir. Fitil conta değişimleri 30 dakika, menteşe ayarı 15 dakika, kulp değişimi 45 dakika gibi süreler tutmaktadır. Kırık pimapen tamiri ise genellikle 1 saati geçmektedir. Bizlere telefon ederek diğer pimapen tamirlerinin süresini net bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Phone icon
535 668 67 81
WhatsApp icon
Whatsapp