Ankara Sineklik Tamiri

Sineklik tamiri özellikle tül yırtılmasında, ip kopması gibi durumlarda yapılan işlemler arasında yer alır. Günümü z de genellikle gövde ve çerçeve kırılması gibi durumlarda tamir işlemleri pek sağlıklı olmamaktadır. Bu yüzden ip ve tül kopması gibi durumlarda yapılan tamir işleri sağlıklı olmak ile beraber uzun süre kullanılmaktadır.

Ankara sineklik tamiri ekiplerimiz ile arıza yapmış birçok sineklik modellerinin tamirini yapmaktayız. Birçok sineklik çeşidi vardır ve bunları sizler için tamir ediyor ve tamir garantisi sunuyoruz.

Cam balkon sineklik tamiri

Cam balkon sinekliklerin zaman içerisinde tülleri yırtılmaktadır ve sineklik görevini yapamaz hale gelmektedir. Bu tül değişimi ve ip değişimi çok kısa sürede ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Kapı pencere sineklik tamiri işleri oldukça uygun fiyatlara yapılmaktadır.

  • Menteşeli sineklik tamiri
  • Sürgülü sineklik tamiri
  • Pileli sineklik tamiri
  • Akordiyon sineklik tamiri

Yukarıda da görmüş olduğunuz tüm sineklik modellerinin tamiri servisimiz tarafından yapılır. Çok büyük kırık çatlak yok ise güzel bir şekilde tamiri yapılmaktadır. Ankara müşterilerimize özel her zaman tamir hizmetlerinde uygun fiyat kampanyamız devam etmektedir.

Sineklik tamiri Ankara olarak siz kullanıcılarımıza özellikle yaz aylarında sineklik hizmeti vermekteyiz. En iyi sineklik modellerini satın almak için firmamız ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

Sineklik Tamiri Fiyatları 2022

2022 yılında pileli sürgülü sineklik tamiri 200 TL ( tül değişimi, ip değişimi ) tutabilmektedir. Arızanın boyutuna göre sineklik tamiri fiyatı değişebilmektedir.

Pileli sürgülü sineklik tamir edilir mi?

Kullanmakta olduğunuz pileli sürgülü sineklikte tül yırtılması, ip kopması gibi durumlar yaşanabilir. Bu gibi problemlerde sineklik tamir yöntemi uygulanır. Tül ve ip değişimi sonrasında pileli sineklik tamiri tamamlanmış olur.