Balgat Sineklik

Ankara’da Balgat semtinde sineklik satışı ve montaj hizmeti veriyoruz. Evlerinizde sivrisineklerden uzak durmanın en iyi yolu sineklik kullanmaktadır. Pencereler de sineklik takılı değil ise özellikle yaz aylarında sivrisinekler aşırı fazla olabilmekte ve yaşam konforu bozulabilmektedir.

Balgat sineklik firmamızın yapmış olduğu birbirinden güzel dekoratif sineklik modelleri ile artık sineklere son diyoruz.

Balgat Sineklik Firması Fiyatları Ne Kadar ?

Tercih edilecek sineklik çeşidine göre fiyatlar değişmektedir. Balgat sineklik firmamızda tüm ürünler garantili olmakla beraber uygun fiyatlıdır. Ayrıca sineklik montaj işlemini de bizim yapmamızı isterseniz fiyat konusunda çok yardımcı olmaktayız.

Balgat Sineklik Montajı

Sineklik montajı Ankara Balgat’ta gün içinde yapılmaktadır. Bizleri hemen arayarak adresinize gelmemizi talep edebilirsiniz. Ölçü alındıktan sonra sineklik hemen hazırlanmakta ve montaj yapılmaktadır. Ev ve iş yerlerinizi sivrisineklerden koruyan bu güzel ürünler için bizleri tercih edebilirsiniz.

Ankara Siteler Sineklik

Ankara siteler sineklik firması olarak birçok müşterinin sineklik ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılyoruz. Yaz aylarında oldukça kullanışlı olan sineklik ürünleri ile artık sinekler ev ve iş yeri gibi sineklik takılan ortama giremiyor . Sineklere son dediğimiz bu ürünler ile kullanıcılar sineksiz bir hayatın adeta tadını çıkartmaktadır. Siteler de bulunan sineklik firmamız, 20 yıllık deneyimleri ile eşsiz sineklik tasarımlarının üretimini yapmaktadır.

  • Siteler kedi sinekliği
  • Siteler menteşeli sineklik
  • Siteler cam balkon sineklik
  • Siteler plise sineklik
  • Siteler pencere sineklik

olarak birçok ürünün üretim ve imalatını firmamızda yapıyor ve adrese teslim ediyoruz. Sizde sitelerde sineklik firması arıyorsanız şuan doğru yerdesiniz. Hemen bizlerle iletişime geçerek sineklik siparişi verebilirsiniz. Siteler cam balkon sineklik firması olarak ev ve iş yerlerinizde ki sineklik istenilen her yere montaj yapabilmekteyiz. Kullanılan birinci sınıf malzemeler ile ürünler oldukça dayanıklı malzemeden oluşmaktadır.

Sineklikler Sağlam mı ?

Siteler sineklik firması olarak üretmiş olduğumuz tüm sineklik modelleri üst kalitededir. Yırtılmaya, kopmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Ayrıca sineklik çeşitlerimiz uzun yıl kullanımlarında sararma yapmamaktadır.

Siteler Sineklik Fiyatları Ne Kadar?

Hemen fiyat almak için ölçüleri bize iletebilirsiniz. Ekiplerimiz hemen fiyat bilgisini telefonda verecektir. Siteler sineklik olarak her zaman uygun fiyatlar ile müşteri memnuniyeti sunmaktayız.

Ankara emek sineklik

Ankara emek sineklik siparişlerinizi özenle hazırlayan firmamız, gün içerisinde eve teslim ve montaj hizmeti de vermektedir. Emek sineklik olarak yılların verdiği tecrübe ile hareket etmekteyiz ve buna özel menteşeli sineklikler, kedi sinekliği, plise sineklikler gibi ürünleri en görsel ve işlevsel olarak hazırlamaktayız.

Sineklikler tüm haşere gruplarının ev veya iş yerinize girmesini engelleyen kullanışlı ve ekonomik ürünler arasında yer alır. Birbirinden güzel modellere sahiptir. İstenildiği zaman evin dekorasyonuna göre de şekil verilebilir. Ren seçenekleri ile sineklik modelleri her eve yakışan ürünler arasında yer alır.

Emek Sineklik Fiyatları Ne Kadar?

Emek mahallesinde cam balkon sineklik fiyatlarımız her bütçeye uygun olmaktadır. Kedi sinekliği, cam balkon sinekliği gibi tüm sineklik çeşitlerimiz indirimli fiyatlara satılmaktadır. Ayrıca montaj teslim hizmetini satın alarak çok daha uygun fiyatlara sineklik taktırabilirsiniz.

Emek sineklik firmanız olarak artık sineklere bir son diyoruz. Sineksiz güzel bir hayat için yaz aylarında üretim kapasitemizi %100 artırıyor ve her müşterinin sineklik ihtiyacını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Sineklikler isteğe göre fiberden ve alüminyum malzemelerden üretilmektedir. İkiside oldukça dayanıklı ve uzun ömre sahiptir. Emek cam balkon sineklik modelleri ve fiyatları her bütçeye uygun olmaktadır.

Pencere Sineklik Fiyatları

Sineklikler günümüzde her evde kullanılmakta olan yarayışlı ürünlerdir. Evcil hayvanları için ve sineklerin içeriye girişini engellemek adına çok büyük bir öneme sahip olan bu sinekliklerin birçok çeşidi vardır. Her çeşidinde ölçüsüne göre fiyatı belirlenmektedir. Montaj teslim ve mağaza teslim seçenekleri ile de sineklik fiyatları değişebilmektedir. Şimdi sizlere günümüz de en çok kullanılan sineklik çeşitlerini ve fiyatlarını listeleyelim.

Pencere Sineklik Fiyatları 2022

Pencere sineklikleri her 100 evden 80 inde bulunan sinekliklerdir. Genellikle ölçüleri standarttır ve her sineklik mağazasında satılan ürünlerdendir. Pencere sineklik fiyatları genellikle oldukça uygun olmaktadır.

Sürgülü Sineklik Fiyatları 2022

Sürgülü sineklik fiyatları 2022

Sürgülü sineklikler oldukça kullanışlıdır. Kayar bir yapısı vardır. Sürme sineklik olarak da geçmektedir. Sürgülü sineklik fiyatları ortalama yapılacak alana göre 1500 – 2500 TL arasında tutabilmektedir. Fakat en güncel fiyat bilgisi için firmamız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Cam Sineklik Fiyatları 2022

Cam sineklikleri de normal pencere sinekliği ile hemen hemen aynıdır. Genellikle uygun fiyatlı ürünlerdir. Firmamız yüzlerce eve cam sineklik montajı yaparak memnuniyet kazanmıştır. Evinize cam sinekliği taktırmak istiyorsanız hemen bizleri arayabilirsiniz.

Sürgülü Kapı Sinekliği Fiyatları 2022

Kapı sineklik fiyatları firmamız da her zaman uygun fiyatlardadır.

Kapı sineklik fiyatları 2022 yılında eski yıllara göre daha artmış durumdadır. Bu sineklikler ev dekorasyonuna uygun bir şekilde de hazırlanmaktadır. İstenilen renkte kapı sineklik modelleri firmamız tarafından hazırlanmaktadır. Günümüz de ise en çok kullanılan model sürgülü kapı sinekliğidir. Her eve farklı bir estetik görüntü kazandıran bu sineklik sistemleri 2022 yılının en popüler ürünleri arasında yer almaktadır.

Pimapen Sineklik Fiyatları 2022

Pimapen pencerelere montajı yapılan sinekliklerin fiyatları firmamızda her bütçeye uygun şekilde tasarlanır. Pimapen sinekliği fiyatlarını öğrenmek için yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz. Sinekliklerimiz oldukça kaliteli ve sararma yapmaz yapıdadır.

Kedi Sinekliği Fiyatları 2022

Kedi sinekliği fiyatları genellikle yapılacak olan pencerenin ölçülerine göre verilir. Kedi sinekliklerinde kullanmış olduğumuz sineklik telleri yırtılmaz yapıdadır. Kedilerin aşamayacağı kadar dayanıklı bir teldir. Kedi sinekliği yaptıran kullanıcılarımız oldukça memnundur.

Sineklik Fiyatları 2022

Sineklik ÇeşitleriEnEnFiyat
Menteşeli Cam Pencere Sinekliği65 cm135 cm105 ₺
Menteşeli Kapı Sinekliği90 cm210 cm260 ₺
Pileli Pencere Sinekliği (Tek Kanat)80 cm140 cm270 ₺
Pileli Pencere Sinekliği (Çift Kanat)140 cm220 cm300 ₺
Pileli Pencere Sinekliği (Çift Kanat)140 cm320 cm470 ₺
Pileli Kapı Sinekliği (Tek Kanat)90 cm210 cm280 ₺
Pileli Kapı Sinekliği (Çift Kanat)150 cm210 cm420 ₺
Pileli Kapı Sinekliği (Çift Kanat)200 cm210 cm490 ₺
Pileli Kapı Sinekliği (Çift Kanat)250 cm210 cm500 ₺
Sürgülü Pencere Sinekliği200 cm210 cm750 ₺
Menteşeli Kedi Pencere Sinekliği65 mm135 mm145 ₺
Menteşeli Kedi Kapı Sinekliği90 cm210 cm240 ₺
Kedi Balkonu (Galvaniz Tel)60 cm140 cm750 ₺
Kedi Yaşam Bahçesi (M2)100 cm100 cm180 ₺
Sinek Teli (Fiberglas Malzeme)100 cm3.000 cm200 ₺
210×280 Renkli Suntalam Gold100 cm2.500 cm140 ₺
Sineklik Fiyatları 2022 Güncel Tablo

Sineklik fiyatları yukarıda ki tabloda bir araya getirilmiştir. Bu fiyatların en güncel hallerini hemen bizleri arayarak alabilirsiniz. Tabloda ki fiyatlar son gelen zamlardan ve değişikliklerden etkilenmektedir.

Ankara Mamak Sineklik

Mamak müşterilerimize özel her zaman ki gibi indirimli fiyat kampanyamız devam etmektedir. Mamak cam balkon sineklikleri, mamak pencere sineklikleri en uygun fiyat garantisi ile sizlerle buluşuyor. Sıcak günlerde sineklerden uzak rahat bir yaşam için sineklik modellerimize bakabilir ve sipariş edebilirsiniz.

Mamak sineklik firmamız, müşterinin isteklerini en iyi şekilde belirleyip çözüme kavuşturmaktadır. Sürme sineklik, plise sineklik gibi onlarca sineklik modellerinin üretimlerini garantili şekilde yapmaktayız. Atölyemizde profesyonel ekiplerimiz mevcut ve kısa süren çalışmalar sonrasında istenilen tasarım hazırlanmış olmaktadır.

Mamak Sineklik Çeşitleri

Birçok sineklik çeşidi mevcuttur. Bunlardan en çok tercih edilenleri ise:

  • Cam balkon sineklik
  • Kedi Sinekliği
  • Pimapen Sineklik
  • Stor sineklik

Mamak Sineklik Fiyatları Ne Kadar?

Mamak müşterilerimiz hemen bizleri arayarak net ölçü verebilir ve anında fiyat alabilirler. Sineklik fiyatları sineklik çeşidine göre değişir. Bu yüzden istediğiniz sineklik modelini ve ölçüsünü bilmemiz gerekiyor. Ölçüleri ilettiğiniz taktirde hemen fiyat verilmektedir.

Ankara Plise Cam Balkon Perdesi ve Fiyatları

Günümüzde plise perdeler genellikle cam balkonlara ve pencerelere yapılmakta olan oldukça kullanışlı ve yarayışlı bir uygulamadır. Birden fazla görsel tasarımları ile hoş bir görüntü sunan plise perdeleri ile balkonlarınız, pencereleriniz çok daha kullanışlı olabilmektedir. Evlerinize uygulanan plise perdeler sayesinde güneş ışınları filtrelenmektedir. Ayrıca katlanır yapısı ile kullanıcısına da oldukça kolaylık sunmaktadır.

Garanti Süresi:2 yıl
Kalınlık:0.15 mm
Ağırlık:82 gr/m2
Hangi balkonlara uygunHepsine

Plise perdeler aynı zamanda cam balkon perdesi diye de geçmektedir. Evlerinize cam balkon perdesi yaptırmak isteyen kullanıcılarımız SC Sineklik ile iletişime geçerek alana ve ortama uygun birbirinden kaliteli plise perde yaptırabilir. İstenilen renklerde ve ölçülerde plise perdeler ile cam balkonlara ve pencerelere sıcak bir görüntü kazandırılmaktadır.

Cam Balkon Plise Perde Fiyatları Ne Kadar?

Plise Perde Ankara

Plise perde fiyatları Ankara ilinde istenilen ölçülere, alana ve istenilen dekoratif tipe göre değişebilmektedir. SC Sineklik ile iletişime geçerek ölçü bilgilerini verdiğiniz taktirde tarafınıza net bir fiyat sunulmaktadır. Ölçü alım konusunda bizler de adresinize gelerek çok kısa sürede ölçü alımı yapıyor ve ardından plise perde üretimine geçerek kısa sürede tamamlayıp montaj hizmetini de beraberinde yapıyoruz.

Plicell Perde Montajı Kaç Dakika Sürer?

Plise Perde

Ekiplerimiz Plicell perde modelini hazırladıktan sonra adresinize kadar getirmekte ve montaj hizmetine başlamaktadır. Ortalama olarak 20-30 dakika içerisinde plicell perde istenilen cam balkona ve pencereye uygulanmaktadır. İşlemler çok kısa sürmektedir.

Plise perde güneşi engeller mi?

Plise perdeler ortamı güneşten korumaktadır. Ayrıca güneş UV ışınlarına karşı koruma sağlamakla beraber üründe herhangi bir solma gibi problemler de olmamaktadır. Balkona veya pencereye gelen güneş Plise perdeler sayesinde engellenmektedir. Güneşe dayanıklı malzeme yapısı ile beraber güneşten koruyan Plise sineklik perdesi yaptırmak için hemen uzman sineklik firmamızı arayabilirsiniz.

Plise perde içeriyi gösterir mi?

Müşterilerimizin en sık sorduğu sorulardan birisi de plise perde içeriyi gösterir mi sorusudur. Plise perde uygulanan cam balkon veya pencereler kesinlikle içeriyi göstermezler.

Plise perde kalitesi nasıl anlaşılır?

Plise perde kalitesi tamamen kullanılacak olan kumaş ile ilgilidir. Katlanan tüllerin kalitesi ile güneş gibi ışınlara karşı dayanıklılık ile ölçülmektedir. Güneşe karşı dayanıklı olan, solma ve sarartı yapmayan bir plise perde oldukça kaliteli olmaktadır. Firmamız ise bu tür işlerde en kaliteli perdeleri ve tülleri kullanarak montaj hizmeti vermektedir.

plise cam balkon perdesi için firmamız ile hemen iletişime geçerek en uygun fiyat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Ankara Çankaya Sineklik olarak Ankara ilinde çok kısa sürede üretim ve montaj hizmetini sağlıyoruz.

Dikmen Sineklik

Dikmen sineklik firması olarak tüm müşterilerimizin istemiş oldukları sineklik ürünlerinin hazırlanması ve montajı konusunda hızlıca çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Havaların ısınması ile beraber sineklik sistemlerine olan ihtiyaçlar daha da artmaktadır. Bu yüzden ekiplerimiz hızlı çalışarak ev ve iş yerlerini sineklerden kurtararak memnuniyet kazanmaya devam etmektedir.

Dikmende sineklik satın alabileceğiniz ve montajını yaptırabileceğiniz bir firma arıyorsanız hemen bizler ile iletişim kurabilirsiniz. Hem satış hem montaj konusunda profesyonel destek sunan firmamız, 10 yılllık tecrübe ile oldukça hızlı ve kaliteli işler yapmaktadır.

Dikmen Sineklik Çeşitleri ve Fiyatları

Birçok sineklik çeşidi bulunur. Bunlardan en çok tercih edilenleri :

  • Menteşeli sineklik
  • Akordiyon sineklik
  • Pimapen sineklik
  • Kedi Sinekliği
  • Stor sineklik
  • Plise sineklik

gibi birçok çeşit bulunur. Sineklik fiyatları ise seçime ve alanın büyüklüğüne göre şekillenmektedir. Bizler sineklik ölçülerini ilettiğiniz taktirde hemen montaj teslim fiyatımızı iletmekteyiz.

Demetevler Sineklik

Demetevler sineklik müşterilerimiz için pimapen sineklik sistemlerinin üretim ve montaj hizmetinde memnuniyet sağlamaya devam etmekteyiz. Yaz günlerinin en büyük sorunlarından birisi olan sinekler, yapmış olduğumuz sineklik sistemleri sayesinde artık sona eriyor. Son 5 yılda binlerce sineklik montajı yaparak kullanıcıları sinek ve böcek türlerinden tamamen kurtardık ve yeni sistemler geliştirme konusunda hızlı hareket ederek çok güzel işlere imza attık.

Demetevler Pimapen Sineklik Fiyatları Ne Kadar?

Demetevler sineklik firmamızdan alacağınız sinekliğin çeşidine göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Öncelikle sineklik çeşitlerine bir göz atalım:

  • Demetevler kedi sinekliği
  • Sürgülü Sineklik
  • Plise sineklik
  • Stor sineklik
  • Demetevler pimapen sineklik

Birçok çeşit bulunmaktadır. İstemiş olduğunuz sinekliğe ve ölçüsüne göre fiyatlar belirlenmektedir. Fakat her zaman en uygun fiyatlar ile iş yaptığımızı da siz müşterilerimize bildirmek isteriz.

Karapürçek Sineklik

Karapürçek mahallesinde ki tüm kullanıcılarımız için en ekonomik sineklik çeşitlerini üretip montaj hizmeti vermeye devam ediyoruz. Karapürçek sineklik mağazası olarak hem dükkan teslim, hem montaj teslim sineklik hizmeti sunmaktayız. Profesyonel kadromuz ile çok kısa sürede sürgülü sineklik, karapürçek kedi sinekliği, cam balkon sinekliği gibi tüm ürünleri hazırlayıp montajlıyoruz.

Karapürçek mahallesinde yüzlerce eve pimapen sineklik hizmeti verdik ve tüm müşterilerimiz tarafından memnuniyet kazandık. Sararma yapmayan, kaliteli sineklik teli olan ve yırtılmaz yapıda sineklik siparişi vermek istiyorsanız hemen bizleri arayabilirsiniz.

Karapürçek Kapı Pencere Sineklik Fiyatları Ne Kadar ?

Kapı pencere sineklik fiyatları tamamen ölçüye göre şekillenir. Ölçü almayı bilmeyen kullanıcılarımıza telefondan nasıl alacakları konusunda bilgilendirme yapmaktayız. Ayrıca isterseniz ölçüyü biz gelip alabilmekte ve montaj hizmetini de vermekteyiz.

Birçok sineklik çeşidi mevcuttur. Pencereye veya kapıya en uygun sineklik modelini seçip, onayınız dahilin de çok kısa süre de sineklikleri takıyoruz.

Çubuk Sineklik

Çubuk ilçesinde sineklik firmasıyız. Tüm pimapen camlara, normal camlara , kapı ve pencerelere sineklik sistemi montajı yapmaktayız. Tarafımızca üretilen sineklik çeşitleri, birinci sınıf tellerden üretilmektedir. Oldukça dayanıklı olan teller sayesinde sineklik tam olarak evi korunaklı hale getirmektedir.

Her evde olması gereken sineklik ürünleri, evlerinizi sineklerden vb diğer uçan haşere gruplarından korumaktadır. Ayrıca evde evcil hayvan besleyenler içinde oldukça yarayışlı bir üründür.

Çubuk Sineklik Fiyatları Ne Kadar ?

Çubuk pimapen sineklik firmasından sineklik satın almak istiyorsanız tarafımıza ölçü bilgileri iletmeniz gerekir. Ayrıca kedi sinekliği, sürgülü veya akordiyon sineklik gibi çeşitler de fiyatlarda değişikliğe sebep olmaktadır.

Çubuk kapı pencere sineklikleri için sitemizde ki çalışmalarımıza bakabilir ve bizleri hemen arayabilirsiniz.

Phone icon
535 668 67 81
WhatsApp icon
Whatsapp